The philosophy

In een wereld waar je van een mooi moment een onvergetelijk moment moet maken, je extra straalt met de jewels en leuke accessoires die bij je passen, het zo belangrijk is te genieten van de kleine momentjes ontstond het idee van het aanbieden van FIEN oorbellen, FIEN jewellery en FIEN Wish Gifts!

FIEN Oorbellen

De oorbellen van FIEN zijn uniek ontworpen items met liefde gemaakt! We laten ons bij de designs inspireren door de thema’s die bij onze lifestyle passen en onze outfit van het moment.

  • Bohemian; luchtige, dromerige oorbellen
  • GOOISCH Exclusief; uitgesproken key pieces die kleur geven aan je outfit
  • Urban Chique; oorbellen die niets vragen, maar alles zijn
  • FIEN elements & creolen; je eigen oorbel creëren met de mooiste elementen

FIEN Jewellery

We kregen zo veel vraag naar unieke verfijnde armbandjes om te mixen en te matchen, leuke kettinkjes  … dat deze niet mogen ontbreken. Onze bestaande collectie hebben we uitgebreid met enkele musthaves!

COMING SOON

FIEN Wish Gifts

  • De Wish spoons en Wish sticks met steen van betekenis * rozenkwarts, paarse amethist en aventurijn

Iedere dag voor jezelf een momentje creëren met jouw Wish spoon en een heerlijke cappuccino of kopje thee. Een vriendin verwennen met een super leuk en uniek cadeau van betekenis dat doe je met de Wish spoons van FIEN.

En de leukste cocktail prikkers * onze Wish sticks * maken van ieder moment een feestje!

  • Specials!

Afhankelijk van het seizoen en de momenten bieden we leuke Wish boxes aan met de meest prachtige items zoals de Wish box met een maan bracelet set * Love you to the moon & back voor moeder en dochter!

  • Beautiful Wish cards, een touch of happiness!

Het gaat niet alleen om dure cadeaus, maar ook om de mooiste gebaren.

We bieden een tweetal exclusief gedrukte cadeau kaarten aan met een eiken houder die je kunt geven of sturen en die je zelf kunt personaliseren met jouw wens, naam of een datum van betekenis.

beautiful wishes by FIEN

In limited edition en op speciale momenten creëren we graag de mooiste items.

  • Festive Collectie van Carolien Spoor x beautiful wishes; waarbij we de ideeën van Carolien hebben uitgewerkt in de meest exclusieve en leuke Festive items
  • Beautiful Table & Travel items; enkele key pieces die het tafelen zo gezellig maken en zorgen voor reizen en shoppen in stijl mochten wat ons betreft niet ontbreken.

Spirits behind beautiful wishes by FIEN

Anne-Marie

Director and Founder

Isabelle

NL * beautiful wishes X FIEN

Leonie

USA * beautiful wishes

Tanu

India * Waar FIEN tot leven komt!