Styling & Design on request

Het zorgen voor een beleving én het aanbieden van de mooiste key pieces voor bijzondere momenten! Dat is waar wij onderscheidend in zijn via onze online boutique, het concept beautiful wishes! Ons persoonlijke visitekaartje.

Maar we bieden meer én onze ervaring rijkt verder!

Beleving! Alles draait om het vinden van de juiste touch. Onze kracht als brand specialisten van key pieces!

Graag denken we mee en creëren we op maat.

Wat bieden wij?

# Relatiegeschenk * kerstpakket

Personaliseren en/of samenstellen van beautiful wishes producten of special sets – op maat gemaakt en samengesteld – als relatie geschenk en/of kerstpakket.

# Werken in opdracht!

Ontbreekt het aan tijd, innovatie, een creërende en/of meedenkende kracht, een aanvulling op een bestaande collectie en/of netwerk, of ben je juist van plan een eigen label op te zetten? Wij kunnen je helpen als het gaat om bijvoorbeeld;

  • het ontwerpen van (een onderdeel van) een nieuwe collectie,
  • het ontwerpen van een ‘brandings keypiece’ zodat je collectie en (nieuwe) merk staat.

Onze ervaring is breed! De focus ligt bij:

  • home & interior
  • sieradenlabel
  • kinderlabel (knitwear)
  • textielindustrie
  • innovatie van een bestaand of nieuw label

Bij ieder verzoek bekijken we of het één van onze al bestaande opdrachten niet raakt, zodat wij ons volledig en open kunnen richten op de opdracht.

# Styling

Op verzoek verzorgen we de styling van jouw brand en/of fotoshoot.
Daarnaast adviseren we welke key pieces bij een speciaal moment of in jouw huis niet mogen ontbreken voor de beleving die je wenst en doen we suggesties waar je deze key pieces kunt vinden. Een enkele keer shoppen we op afspraak als onze agenda het toe laat.

Mocht een fotografe en/of videografe wenselijk zijn voor één van deze opdrachten dan kunnen wij je verwijzen naar de juiste persoon die de gewenste beleving weet vast te leggen op beeld.

Achtergrond:

We zijn creators pur sang met een ondernemende geest! We volgen geen trends maar creëren onze eigen trends en voelen precies aan wat commercieel is of niet.

Kennis en ervaring: We hebben de afgelopen 7 jaar gewerkt als zelfstandig ondernemers met ieder een eigen brand. Ook hebben we in opdracht ontworpen voor verschillende grote en startende merken, winkels, organisaties/bedrijven én samengewerkt en ontworpen met en voor diverse bekende influencers.

Met beautiful wishes hebben we bewust voor een concept gekozen waarbij we me meer vrijheid hebben in het creatieproces, het kiezen van diverse opdrachten en waarbij onze krachten, persoonlijke wensen en ambities nog meer tot zijn recht komen.

Wij beschikken over een uitgebreid – grotendeels sustainable – netwerk van diverse ateliers in binnen en buitenland, zoals India, Nepal, Peru, Portugal en Vietnam.
Hierdoor kunnen wij snel schakelen bij het uitvoeren van opdrachten en is het tijdspad van levering vaak kort en kwalitatief hoogwaardig, ook bij volume afname.

Oriënterend kennismakingsgesprek?

Wil je graag een oriënterend kennismakingsgesprek en de mogelijkheden bespreken?

Dit kan! Stuur een mail naar hello@beautifulwishes.nl o.v.v. oriënterend kennismakingsgesprek.

We kijken er naar uit!

Team beautiful wishes,

Anne-Marie van den Ban – van Maarseveen & Isabelle van der Putten